Sastanci i konferencije

U blagovaonici u prizemlju hotela postoji mogućnost organiziranja sastanaka i/ili prezentacija do 35 gostiju. Na upit, rado ćemo “skrojiti” jelovnik po vašoj želji, bilo za ručak ili večeru. Kako bismo vam omogućili maksimalnu korist u provedbi sastanaka, možemo organizirati pauzu za kavu.

Soba za sastanke i prezentacije ima projektorsko platno, kao i projektor. Bežični internet je dostupan u svim hotelskim prostorijama. Hotel besplatno daje blokove za pisanje, te kemijske i grafitne olovke uz najam dvorane. U lobiju, gostima je na raspolaganju kompjuter, kao i faks, skener i printer na recepciji hotela.

Za sve upite i informacije, molimo kontaktirajte recepciju: T: +385 (0)21 786 500e-mail: dragana.eterovic@lhjupiter.com

split museum3
rooftop_1

Jaccuzzi na krovu i sauna

Dođite i uživajte u ekskluzivnom ambijentu i ispunite svoj san.

Odmorite se u hotelskoj sauni ili rezervirajte svoj privatni termin na recepciji, te uživajte uu jacuzziju pod zvijezdama gledajući Split.

Jaccuzzi je otvoren od Svibnja do Listopada (ovisno o vremenu) , te se može koristiti u terminima od 14:00 do 20:00. Usluga je besplatna za hotelske goste

Transferi

Dolazi li vaš let, ili odlazi, u nezgodno vrijeme? Nema problema, Hotel Jupiter će vam organizirati transfer po vašoj želji, bilo da se radi o limuzini, prvorazrednom privatnom automobilu ili mini busu. Svjesni smo da je vrlo zahtjevno i dugotrajno planirati poslovno putovanje ili odmor i brinuti se o pronalaženju pravog prijevoza. Nije važno kada ste u gradu, u koje vrijeme morate otići ili koliko ljudi putuje s vama.

Hotel Jupiter će rado organizirati vaše transfere od i do zračne luke ili ako samo želite krenuti u obilazak gradova. Split vas čeka, stoga nemojte gubiti vrijeme tražeći načine kako doći do nas!

Za sve upite i informacije, molimo kontaktirajte recepciju: T: +385 (0)21 786 500e-mail: info@lhjupiter.com

restaurant_2
rooftop_2

Lokacija

Hotel je smješten u povijesnom centru Splita i unutar Dioklecijanove Palače iz 4.st (pod UNESCO-vom zaštitom od 1979. godine), koja je jedinstven primjer u svijetu.
U srcu Splita: smješten u staroj gradskoj jezgri Splita u fascinantnoj pješačkoj zoni bogate povijesti, trgovina i urbanog života!

Lako je do nas doći: automobilom, Jadranskom Magistralom ili autocestom koja povezuje kontinentalnu Hrvatsku s Dalmatinskom regijom i gradom na Marjanskom poluotoku ili autobusom iz Zračne luke Split. Split je završna postaja željezničkih pruga i dobro povezan lokalnim i internacionalnim brodskim linijama s obalnim i otočnim lukama te Italijom. Gradska luka se nalazi u neposrednoj blizini.

Bez obzira na prijevozno sredstvo koje ste odabrali za doći do Splita, mi ćemo biti u mogućnosti dati Vam upute i najbolji savjet da stignete do nas jednostavno i uz maksimalnu udobnost sve do ulaza u hotel.

Zabava i razonoda

Jupiter Luxury Hotel u svojoj ponudi za vas ima i jahtu Azimut 39 koja se može iznajmiti na zahtjev.

Osjetite povjetarac u kosi dok siječete valove, uživajte u blagodatima Jadrana, divite se njegovom plavetnilu i ljepoti otoka i uvala iz prve ruke.

sauna_1
outside_2

Lokalne informacije

Doživite grad UNESCO-ve Svjetske baštine

Glavne znamenitosti Splita zgodno su koncentrirane u relativno malom prostoru, što ga čini vrlo jednostavnim za  istraživanje! Koliko gradova znate da imaju Rimsku palače u samom srcu starog grada? Dioklecijanova palača nije samo jedan od najbolje očuvanih rimskih građevina u svijetu, ona je također domaćin brojnim restoranima, buticima i karizmatičnim domovima.
Dođite i osjetite čaroliju!

Većina najvažnijih povijesnih znamenitosti u Splitu nalazi se u sklopu svjetske kulturne baštine Dioklecijanove palače, koja je epskih razmjera i turistička atrakcija. Ovdje možete istražiti 12. stoljeća staru katedralu sv Duje, ruševine Sjevernih vrata – Zlatna vrata, Papalićevu palaču sa svojim atraktivnim dvorištem, i Jupiterov hram.

Splitski muzeji

Muzeji Splita

Svakako odvojite neko vrijeme tako da možete posjetiti dojmljive muzeje, izaberite, možda, Arheološki Muzej – osnovan je 1820 i prepun relikvija. Muzej Hrvatskih Arheoloških Spomenika – nudi temeljite informacije o prošlim vladarima Hrvatske, te Muzej Grada Splita- nalazi se unutar Papalićeve palača u Dioklecijanovoj palači. Prirodoslovni Muzej i Zoološki vrt na brdu Marjan, Galeriju Meštrović te Galeriju Umjetnina.

Split je ne samo san onih koji su posvećeni povijesti. Oni koji vole gradove sa stilom i sofisticiranošću, zavoljet će i splitsku Rivu omeđenu palmama, sa svojim dizajnerskim trgovinama, elegantnim kafićima i barovima koji se protežu dok pogled seže.

Zatim, tu su i prekrasni dalmatinski otoci, njih više od 15 -tak leži nadomak Splita, i izbor je doslovno Vaš.

split museum3